JINDO Budo Marathon

Graag je kind laten sporten met andere kinderen in een groep die is aangepast aan je kind met Downsyndroom?

JINDO Doetinchem biedt aangepast Judo voor kinderen met een verstandelijke beperking. De judolessen worden aangepast naar de mogelijkheden van de deelnemer. Dit heeft zowel met het tempo van de les als met de opdrachten te maken. De leraren zijn gecertificeerd in het aanbieden van judo aan deze speciale doelgroep.

Wil je dit graag eens uitproberen en bekijken of dit iets is voor je kind?
Op 23 april van 13:30 tot 15:00 uur wordt bij JINDO voor de tweede keer een Budo Marathon georganiseerd.
Meld je nu aan voor de Budo Marathon en ervaar hoe leuk aangepaste judo kan zijn voor uw kind.
Het evenement wordt door JINDO georganiseerd en u kunt zich hiervoor aanmelden via de website: www.jindodoetinchem.nl/evenementen-jindo/budomarathon/

Het doel van deze marathon is sporten voor mensen met een beperking toegankelijk en zichtbaar te maken. Hieronder treft u meer informatie aan over dit evenement en informatie over de lessen aangepaste judo vindt u op de website van JINDO Doetinchem.

JINDO Budo Marathon
Geweldige donatie mogen ontvangen van Carwash&Co

Maandag 7 april 2022 hebben wij een prachtige donatie mogen ontvangen van Carwash en Co ter gelegenheid van hun 25 jarig jubileum. www.carwashco.nlStart Downpoli Slingeland Ziekenhuis Doetinchem

Vanaf 14 januari is in het Slingeland ziekenhuis de Downpoli gestart. In een carrousel van vijf verschillende disciplines : te weten kinderarts, KNO arts, oogheelkunde , logopedie en kinderfysiotherapie worden de kinderen in een middag gezien. Aan het einde van de middag is er een multidisciplinair overleg met de verschillende disciplines, waarna ouders een uitgebreide rapportage hiervan ontvangen.

Voor meer informatie kijk op deze website.